Webinar: Duurzaam onderscheidend vermogen | Rob de With

Comment are off

Webinar: Duurzaam onderscheidend vermogen | Rob de With

Veel organisaties zitten midden in de zoektocht naar een brede en gedragen implementatie van duurzaamheid in de bedrijfsvoering. We nemen je aan de hand van het Earth Charter en de Sustainable Development Goals mee in een reis langs mogelijke invalshoeken om een duurzame strategie te ontwikkelen.

’Recrafting the traditional businessmodel’: de transformatie naar een klantgerichte organisatie zal leiden tot de unique sustainable match met je klanten. Een match, vanuit het hart van de organisatie, het hart van je werknemers zal leiden tot wederzijdse betrokkenheid. Basis voor een duurzame relatie.Dit webinar leidt tot bewustwording. Een andere denkwijze, een basis voor innovatie. Tijdens maar ook op een later moment kun je vragen stellen hoe de opgedane kennis daadwerkelijk toe te passen.

Bekijk hier het webinar

About the Author