Workshop in Valencia

Comment are off

WORKSHOP in VALENCIA

En wederom hebben een aantal relaties uit diverse landen de moeite genomen om in Valencia de workshop ”Show Your True Colours” te volgen. Op zaterdagmorgen vanaf 09.00 uur was een ieder present. Na een ochtend werken aan de persoonlijke ontwikkeling volgde een rondleiding door het oude centrum van Valencia. Mercato Central, de Cathedraal,  Plaza Redonda en meer bezienswaardigheden zijn bekeken, en tussendoor natuurlijk een tapas genuttigd .

 

Workshop Valencia

‘s Avonds heerlijk authentiek Spaans gegeten en de dag afgesloten met een glas rode wijn! Wil je ook het nuttige met het aangename verenigen en een keer mee op tour naar Valencia?

De workshop is een game (kaartspel) waarmee je inzicht krijgt in je persoonlijke kwaliteiten. Er ontstaat een beeld vn je eigen persoonlijkheid en van de dynamiek tussen de verschillende persoonlijkheden binnen het team waarin je werkzaam bent. Deze kwalitatief hoogwaardige en diepgaande methodische benadering mag alleen gegeven worden door gecertificeerde trainers.  ATWORKSOLUTIONS werkt dan ook alleen met vakbekwame trainers. De training wordt met regemaat in Valencia gehouden, maar kan ook op locatie worden uitgevoerd. De training, inclusief de documentatie kan naast Nederlands ook in het Engels worden verzorgd.

Wilt u meer weten?  Stuur dan een mail: info@atworksolutions.nl

SCROLL_TEXT
About the Author