Lees de blog van Rob de With, geplaatst op de site van Avansplus:

https://avansplus.nl/blog/innovatie-bron-van-goede-ideeen 

Ook dit jaar is door H3ROES de Klantrede opgesteld. Dit jaar in een samenwerking met AVANSPUS.

Een mooi event met een bruikbare uitkomst. De trends op het gebied van kennis en kennisdeling zijn opgehaald tijdens een inspirerende en co-creatieve middag in het textielmuseum in Tilburg.

Lees onderstaand de Klantrede 2019, en kijk ook naar samenvatting op film. Deze klik je in de pdf aan.

Nog vragen? Bel of mail ons gerust.

Rob de With

one of the H3ROES

 

Klik op deze link voor de gehele tekst:     Klantrede 2019 

Wil je meer weten over klantgericht ondernemen?

Wil je de     ”H3ROES KLANTREDE 2018”     als eerste horen?

Schrijf je dan nu vast in voor het FUTUREFIELDS evenement bij Avans Hogeschool in Breda.

22 januari vanaf 15.30 uur ben je welkom!

 

WORKSHOP in VALENCIA

En wederom hebben een aantal relaties uit diverse landen de moeite genomen om in Valencia de workshop ”Show Your True Colours” te volgen. Op zaterdagmorgen vanaf 09.00 uur was een ieder present. Na een ochtend werken aan de persoonlijke ontwikkeling volgde een rondleiding door het oude centrum van Valencia. Mercato Central, de Cathedraal,  Plaza Redonda en meer bezienswaardigheden zijn bekeken, en tussendoor natuurlijk een tapas genuttigd .

 

Workshop Valencia

‘s Avonds heerlijk authentiek Spaans gegeten en de dag afgesloten met een glas rode wijn! Wil je ook het nuttige met het aangename verenigen en een keer mee op tour naar Valencia?

De workshop is een game (kaartspel) waarmee je inzicht krijgt in je persoonlijke kwaliteiten. Er ontstaat een beeld vn je eigen persoonlijkheid en van de dynamiek tussen de verschillende persoonlijkheden binnen het team waarin je werkzaam bent. Deze kwalitatief hoogwaardige en diepgaande methodische benadering mag alleen gegeven worden door gecertificeerde trainers.  ATWORKSOLUTIONS werkt dan ook alleen met vakbekwame trainers. De training wordt met regemaat in Valencia gehouden, maar kan ook op locatie worden uitgevoerd. De training, inclusief de documentatie kan naast Nederlands ook in het Engels worden verzorgd.

Wilt u meer weten?  Stuur dan een mail: info@atworksolutions.nl

SCROLL_TEXT

Webinar: Duurzaam onderscheidend vermogen | Rob de With

Veel organisaties zitten midden in de zoektocht naar een brede en gedragen implementatie van duurzaamheid in de bedrijfsvoering. We nemen je aan de hand van het Earth Charter en de Sustainable Development Goals mee in een reis langs mogelijke invalshoeken om een duurzame strategie te ontwikkelen.

’Recrafting the traditional businessmodel’: de transformatie naar een klantgerichte organisatie zal leiden tot de unique sustainable match met je klanten. Een match, vanuit het hart van de organisatie, het hart van je werknemers zal leiden tot wederzijdse betrokkenheid. Basis voor een duurzame relatie.Dit webinar leidt tot bewustwording. Een andere denkwijze, een basis voor innovatie. Tijdens maar ook op een later moment kun je vragen stellen hoe de opgedane kennis daadwerkelijk toe te passen.

Bekijk hier het webinar

ATWORKSOLUTIONS / Rob de With gaf deze week een masterclass voor Nyenrode alumni en geinteresseerden.

”Klantgericht in 1 dag” werd georganiseerd door H3ROES, een netwerk waar Rob deelgenoot van is. Een bijzondere dag. Druk bezocht, met interessante en leerzame onderwerpen. De workshop door Rob gegeven, de ultieme klantbeleving – een duurzame strategie werd druk bezocht. Het Earth Charter en de Sustainable Development Goals kwamen aan bod, en er werd antwoord gegeven op de vraag hoe deze duurzaamheidsthema’s te vertalen naar de strategie van de organisatie.

Interesse in meer info over het Earth Charter, de SDG’s of de presentatie.

Stuur dan een mail naar: rdewith@atworksolutions.nl

Ja de laatste weken hoort u veel meer van ons. U zult wel denken…..dachten wij… Nou, om eerlijk te zijn. We staan u graag bij, bij het behalen van uw targets. Het coachingabonnement is daarbij een erg interessante tool. Lees meer op onze site, of vraag naar meer info of een afspraak. U zult zien, success verzekerd!!

Zie hierbij de belangrijkste zaken voor jou als ondernemer, als samenvatting van de troonrede.

https://www.ikgastarten.nl/financi-n/subsidies/dit-zijn-de-belangrijkste-kabinetsplannen-voor-ondernemers

De nieuwe UPD@TE, onze digitale nieuwsbrief is weer uit. Wil je deze automatisch ontvangen? Laat het even weten, dan zorgen we dat je helemaal UP TO DATE blijft.

Gemakkelijker kan het niet!

MELD JE AAN