OVER ONS

ATWORKSOLUTIONS werkt graag op het snijvlak van duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie van businessmodellen. ATWORKSOLUTIONS doet dit vanuit een integrale duurzame gedachte. Zowel interne communicatie, als ook de externe (marketing) strategie komen aan bod. Door de klanten van onze klanten centraal te stellen, bieden we echte toegevoegde waarde, en bouwen we aan een duurzame samenwerking met al onze relaties.

ATWORKSOLUTIONS coacht de ondernemer en adviseert bedrijven en onderwijsinstellingen en verzorgt trainingen voor deze organisaties. We zijn betrouwbaar en creatief. We inspireren en motiveren op uitdagende wijze tot het ontwikkelen van uw organisatie en/of uw competenties als ondernemer. Dit doen wij gezamenlijk, op co-creatieve realistische wijze.

ATWORKSOLUTIONS staat voor haar idealen. Lees hieronder meer:

IDEOLOGIE: Ieder mens heeft ondernemerschap dan wel iets ondernemends in zich. De wereld waarin wij nu leven vraagt ons deze competentie te ontwikkelen en te gebruiken. Geluk dwing je af door te kiezen, door te doen. Hiervoor moet je je ondernemende vaardigheden in bepaalde mate inzetten.

In deze veranderende wereld worden werk en privé steeds meer met elkaar verweven. Door een juiste balans te vinden in werk en privé kun je als mens je dromen nastreven en deels waar maken. THINK CHANGE, durf te veranderen, durf te doen, denk anders en je kan de wereld aan. Zorg dat je als mens je invloed kan nemen op je eigen leven en dat van anderen!

VISIE: Ondernemen is volhoudbaar doen. Zoals Witte de With dit al deed. Eigenzinnig met durf en moed bevoer hij de wereldzeeën. Tegenslagen had hij genoeg, maar telkens bereikte hij weer zijn doel. Hij ondernam, hij viel, stond op en hij overwon.

De handelsgeest van Witte de With, van de V.O.C. destijds, daar geloven we in. Deze handelsgeest verdient nieuw leven ingeblazen te worden. ATWORKSOLUTIONS wil de nieuwe V.O.C. zijn. De nieuwe handelsgeest van de 21e eeuw met een sterke link naar het verleden, naar die zaken waar we als Nederlander trots op kunnen zijn, naar de glorietijd van weleer. Maar ook vooruitkijkend. Inzien dat ontwikkelingen op welk gebied dan ook, sneller gaan als ooit tevoren. Verantwoordelijkheid nemen voor de volhoudbaarheid van onze wereld. Onze volgende generaties ook laten genieten van al het moois op aarde. Visie en lef zijn van belang om te groeien, te innoveren, misschien zelfs wel om te overleven.

MISSIE: Ondernemen / ondernemend denken is een avontuur voor je leven. Het is geen job, ondernemer zijn is een leefwijze. Een goed ondernemer creëert een beter leven, vrijheid en vrije tijd en zorgt voor het structureel bouwen aan zekerheid binnen het ondernemerschap. Dat is succesvol ondernemen! Of je dit nu voor eigen rekening en risico doet, of binnen een grotere organisatie. Ondernemen en/of ondernemend zijn, voor ons is het identiek.

ATWORKSOLUTIONS zet het duurzaam ondernemerschap weer op de kaart. Het mooie van deze leefwijze bekend maken. Dit zal positief werken op iedere ondernemer dan wel organisatie, en hem of haar de energie geven om gestelde doelen te behalen.

BELOFTE: Nederland is ondernemerschap. De wereld onderneemt. ATWORKSOLUTIONS wil hierin bekend en innovatief zijn. Onze naam moet onlosmakelijk verbonden zijn met het Nederlands ondernemerschap, in binnen- en buitenland. We zetten met ATWORKSOLUTIONS het Nederlands ondernemerschap op de kaart. We genereren ondernemende bekendheid door betrouwbaarheid, passie, creativiteit, inspiratie, motivatie en uitdaging.

personalCoaching

Waar anderen stoppen, beginnen wij! ATWORKSOLUTIONS wil op creatieve wijze een bijdrage leveren aan het succes ondernemers, organisaties en onderwijsinstellingen.

UNIEKE KRACHT: De unieke kracht van ATWORKSOLUTIONS ligt in het feit dat we op prikkelende en uitdagende wijze de onderste steen boven halen bij onze relaties. Of het nu gaat om het bedrijf of om de ondernemende eigenschappen van de entrepreneur zelf.

ATWORKSOLUTIONS levert een krachtig product. De marketing en navigatie van de ondernemer als individu, of het gehele team. No nonsens, producten/ diensten waar je echt wat aan hebt. Eenmalig of voor een langere periode. Op co creatieve wijze worden onze relaties geprikkeld om te doen wat moet gebeuren. .

ATWORKSOLUTIONS is tevens het kennisplatform voor de ondernemer, organisatie en onderwijsinstelling, de vraagbaak en de spil in een levendig netwerk.

Wij komen graag langs voor een kennismaking, en om te bespreken, wat we voor u of uw organisatie kunnen betekenen!

Rob de With