SHOW YOUR TRUE COLOURS

ATWORKSOLUTIONS neemt u met SYTC mee op reis in een ontwikkeltraject, waarbij duurzaam denken en verantwoordelijkheid nemen voor de volhoudbaarheid van de wereld centraal staat in de persoonlijke ontwikkeling.

Door het spelen van een game, in diverse rondes, wordt het unieke profiel van iedere deelnemer opgebouwd, met daaraan gekoppeld de best passende duurzaamheidsdoelen (Sustainable Development Goals). Het daaruit volgende ontwikkeltraject voor zowel de indiviuele deelnemer als ook voor de deelnemende teams is derhalve gebaseerd op, en gevoed door duurzaamheidsdoelen.

De unieke basis voor een innovatietraject of strategiebepaling vanuit een duurzame (breed gedragen) gedachte.

Met deze management Improvement Methode Show Your True Colours ontdek je met gemak en binnen een korte tijd, de talenten van elk individu of team. Het programma geeft inzicht in persoonlijke kwaliteiten en hoe men elkaar beïnvloedt binnen een team. De Earth Charter situatie kaarten zijn gerelateerd aan de Sustainable Development Goals. Deze praktijksituaties  zijn  zowel gerelateerd  aan de principes van het Earth Charter en SDG als ook gekoppeld aan de persoonlijke kwaliteiten van Myers & Briggs en Jung.

The personal development game

The personal development game

De kracht van de Show Your True Colours ligt dan ook juist in de combinatie van elementen van Myers & Briggs, Jung en het succesvolle coaching format van Inner Sense. SYTC verbetert inzicht in de persoonlijke talenten van studenten / teamleden zodat ze beter zullen presteren en efficiënter samen zullen werken. De Earth Charter gerelateerde vragen geven praktische inzichten in de toepasbaarheid van de principes van het Earth Charter en de SDG’s. Het  SYTC wordt gespeeld met praktische werksituatie kaarten die gekoppeld zijn aan persoonlijke kwaliteiten. In een kort tijdsbestek wordt  voor alle teamleden duidelijk wat hun individuele kwaliteiten en valkuilen zijn.

ShowYourTrueColours is een geregistreerde game van Innersense. Deelnemers zijn verplicht vooraf een licentie aan te schaffen. Dit kan rechtstreeks via deze site, of door de organisatie / onderwijsinstelling waar de game gespeeld wordt.

Met bijgevoegde link ziet u een impressie van het spel:  korte impressie film 

DEELNEMEN ? Participate in a workshop?

Gan naar de webshop en schrijf je in